Da er jeg startklar og snart på tur til Austertana :)
Slenger ut en oppskrift på gluten og sukkerfrie brownies til dere:
Fiberfin, egg, sukrin, cacao,smør og stevia vanilje.
Egg og smør har kiwi, resten har life.
100g smør smeltes på middels varme.
I mellomtiden pisker du eggidosis av 3 egge og 1 1/2 dl sukrin.
Ha i 3 ss cacao og 1/2 ss fiberfin.
Vend det først forsiktig inn med en slikkepot for så å gi det hele en omgang med vispen.
Ha i en smurt kakeform,jeg bruker en vanlig springform.
Stek i ovn på 200 grader i ca 15-20 min-. Se det litt ann etter ovn.
Så tar du den ut, lar det avkjøles før du kutter den opp i biter.
Så er det bare å servere. enten med bær, sukrin melis, skyr osv. :)
Good helg! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar