fredag 23. mars 2012

God helg!

Da er jeg startklar og snart på tur til Austertana :)


Slenger ut en oppskrift på gluten og sukkerfrie brownies til dere:

Fiberfin, egg, sukrin, cacao,smør og stevia vanilje.
Egg og smør har kiwi, resten har life.

100g smør smeltes på middels varme.
I mellomtiden pisker du eggidosis av 3 egge og 1 1/2 dl sukrin.




Ha i 3 ss cacao og 1/2 ss fiberfin.



Vend det først forsiktig inn med en slikkepot for så å gi det hele en omgang med vispen.

Ha i en smurt kakeform,jeg bruker en vanlig springform.



Stek i ovn på 200 grader i ca 15-20 min-. Se det litt ann etter ovn.

Så tar du den ut, lar det avkjøles før du kutter den opp i biter.
Så er det bare å servere. enten med bær, sukrin melis, skyr osv. :)



Good helg! :)


Ingen kommentarer: