torsdag 12. april 2012

God morgen!

Jeg har sovet som en stein fra hodet traff puta å helt til kloken åtte i mårrest!
Lenge siden sist så det var meget deilig :)

Siden Sebastian er hos sin far så fikk jeg tid til en gåtur før frokost.
30 min kjapp gange, grei start på dagen. Hadde den enda vært sol,men nei.. det regner! :O

jaja... Frokost!



Det går mye antioksidanter her i huset! Mens andre blakker seg på klær og sko så går nok det meste av mine penger til den litt dyrere maten. For det går virkelig med en del kurver blåbær,bringebær og jordbær her i huset om dagen. Nå er de jo heldigvis "billig", bare 30 kroner kurven på kiwi. I tillegg så bruker jeg jo en del penger på mandelmel,sukrin, fiberfin osv.. Men det er absolutt verdt det!


Du har mye å hente på å spise sundt.
På kort sikt vil du få mer overskudd,bedre humør, bedre framgang i trening og en kropp du kan være stolt av. På lang sikt vil du kunne bremse kroppens aldring og øke sjangsen for å holde deg frisk og leve lenge.  
 Det å ha en kost full av antioksidaneter er noe av det beste du kan gjøre for egen kropp og helse. Du har en unik mulighet til å bygge opp kroppens forsvarsverk ved å spise og leve sundt.

Antioksidanter er stoffer som beskytter kroppen din mot skade fra frie radikaler, stoffer som bla dannes i kroppen når den utsettes for sigarettrøyk,stress, store mengder alkohol,forurensing eller infeksjoner forårsaket av virus eller bakterier.

Frukt bær og grønnsaker er våre viktigste kilder til antioksidaner.
Fyll kostholdet ditt med valnøtter, nyper, blåbær, granatepler,tyttebær,bringebær,paprika osv.




I tillegg smaker det jo helt fantastisk!

Ha en fin dag :)

Ingen kommentarer: