fredag 2. september 2011

Så sant som det står skrevet..

Fitnessbloggen skriver i dag..

Sannheten vi har ventet på

Den eneste realistiske måten å forbrenne en solid porsjon fett på, er gjennom et energiunderskudd. Dette betyr selvsagt ikke at man kan ligge på vedlikeholdsgrensen og slå to fluer i en smekk, men det tar veldig lang tid.
Styrketrening, spesielt tunge flerleddsøvelser som knebøy, militærpress, markløft, osv vil hjelpe deg å bevare muskelmasse, og kanskje også bygge litt – noe som er veldig viktig på diett – men de kan ikke alene få deg til å senke fettprosenten (om du spiser (alt) for mye mat).
Selv om vi ikke skal neglisjere treningens betydning for å bygge og vedlikeholde musklene, så burde slike artikler strengt tatt handlet om kosthold – både energiunderskudd og hvordan du spiser.
Så den typiske ”De 10 beste øvelsene for fettforbrenningen” pleier å være like full av myter som det enkelte tabloidaviser er nå om dagen.



Dette stemmer så bra.

I blader og aviser er det meget meget ofte en enkel og grei 1-2-3 så fikk du sprett rumpe eller en aldri så liten 1-2-3 flat mage. Spessielt når vi nermer oss sommeren så kommer alle blader med en kjeeempe enkel vei til en slank og spretten kropp. Men disse enkle øvelsene skal du få bikini kroppen klar..


As if..

For å gå ned i vekt må du enkelt å greit forbrenne mer enn du spiser... sånn er det bare.
Du må spise mindre og bevege deg mer. Det finnes ikke en snarvei...

Men.. om du kutter ned på inntake og legger om kostholdett & hiver deg i trening så kommer det.
Og da vil du også ha et godt grunnlag for at du holder deg der!



og hvem vil ikke ha en slik mage..


:)




2 kommentarer:

veronika sa...

word! bare synd det va så vanskelig å ete mindre da, -og å bevege sæ mer, huff, hehe, vi skulle vært treningsbuddies som i gamle daga -da hadde det blitt fart i en gammel kropp hehe ;)
<3

Muffylove sa...

vi skulle det snuppa mi,å det blir årnings nu når du skal flytte heim t me! :* Kom kom kom