tirsdag 13. september 2011

å trene uten nok proteiner...

.. er som å bygge hus uten nok planker..

Jeg har mange søte små venner som holder seg til saltrening fordi de ikke vil ut i styrketreningsrommet,men jenter,nå er det på tide :)


Dette er tatt fra en artikkel på Fitnessbloggen,hele kan du lese her


Styrketrening er det eneste som kan endre fasong på kroppen din. All annen trening gjør den bare større eller mindre med samme fasong som den du har nå. Sprettrumpe, store biceps, faste lår, 6-pack eller hva det nå er du ønsker deg, det får du kun gjennom å trene musklene sterkere. Og den beste måten å trene musklene sterkere, er å trene med vekter.
Så om du trener timevis i uka, med spinning, aerobics, jogging eller hva som helst, og likevel ikke er fornøyd med utseendet på kroppen din, så er det meget sannsynlig at den komponenten du mangler er litt ordentlig styrketrening. Og om du trener styrke, men fremdeles ikke er fornøyd, så trener du enten feil, eller du spiser for dårlig, eller du er for utålmodig. For så lenge du gjør ting riktig, så kommer resultatene!

Kristin Weber trener styrke!
http://www.kriweb.no/



Muskler er bygd av protein. Å trene styrke uten å spise nok protein, er som å prøve å bygge et hus uten nok planker. Det blir som å ha snekkerne til å spikre i tomme lufta. Det hjelper ikke hvor hardt snekkerne arbeider, eller du trener – det blir hverken noe hus eller noe muskler uten byggematerialer.
Karbohydrater, altså sånt du får fra korn, poteter, pasta, frukt, sukker, osv – det er mat til snekkerne og får dem til å jobbe hardere, men det hjelper fremdeles lite hvis de ikke har noe å arbeide med. Det samme gjelder et kosttilskudd som kreatin – det hjelper snekkerne til å jobbe hardere. Men protein er byggematerialet deres. Uten protein, ingen muskler.


Så er målet å forme kroppen – så er det styrketrening som gjelder!

2 kommentarer:

Jannice ;) sa...

du e sååå flink Ina :)

Muffylove sa...

hihi ja fink å skrive det.. nu må æ få det gjort oxo ;D