onsdag 27. juni 2012

Ferien i box!




Da har vi fått endelige bestemmelser på plass ang ferie. Fikk bestillt de siste rommene i går,så nå er vi klare. Heldigvis bare ca 2 uker igjen, begynner å bli meget ferie klar!!

Vi/jeg er campingferiefrelst så det holder. Syden er sikkert vel og bra men jeg reiser heller på camping og nyter det gode liv der.

Så i år blir det nallikari,igjen ;)



Vi skal være 10 dager i Oulu med familien. Vi reiser et helt gjeng, ikke mindre enn 21 stk.
Oulu har så mye for barn og voksene,så vi stor trives der.
Uleåborg (på finsk Oulu) er den 6 største byen i finland og har ca 130 000 innbyggere.
Her er vakker natur og masser av sykkelstier ol. Hvis man ønsker shoppin (noe jeg gjør...) så finnes både HM, Gina Tricot, Dressmann,BodyShop osv osv...


Eden hotell ligger rett ves campingen og her er kjempe fint basseng, resturan og spa avdeling..
Men det beste er jo at det er så mye å gjøre her for Sebastian. Han stor koser seg med lek,bading og morro. I reiseføget er jo oxo to søskenebarn på nøyaktig samme alder,så det blir jo ekstra stas.



Etter 10 dager i Oulu setter vi kursen for Luleå og hotelliv!
Har bodd på Nordkalotten hotell flere ganger før og er så utrolig fornøyd hver gang,så vi drar dit en tur i år. Kjempe fine rom i de beste omgivelsene. Rett ved hotellet er en supert uteområde, godt egnet for både lek,trening og bading!



Hotell - Reception


Luleå er fylkeshovedstaden i norrbottens fylke og har ca 170,000 innbyggere. Utrolig naturskjønn by med masser av sykkelstier og badeplasser. Butikker har de her å ;)
Vi har sykkler og sykkelvogn med på ferie å planlegger å la bilden stå å heller tråkke i vei :)

For dobbelt rom med badstu på rommet ble det 2000 svenske for 2 netter.. ;) I tillegg er det et lite basseng på hotellet om vi føler for å ta det i bruk.




På hjemvei blir det et stopp innom Rovaniemi og hotel santa claus. Bodde der i fjord oxo på tur hjem og syns det var helt supert. Verdenes beste frokost!! http://www.hotelsantaclaus.fi/Suomeksi.iw3
Bilde av Santa's Hotel Santa Claus, Rovaniemi


Bilde av Santa's Hotel Santa Claus, Rovaniemi


20080901130407.jpg

Gleder meg!!



Ingen kommentarer: