Vi snakker selvfølgelig om renskåret svinekjøtt ;D
2-5% fett
0% karbohydrater
20% proteiner
Flatbiff: 2,0% fett, Indrefilet 3,6 % fett, Ytrefilet 1,8% fett & strimlet svinekjøtt 2-5% fett.
På svinekjøttet sitter det meste av fettet lett synlig på utsiden,så det er lett å skjere bort.
Lag helgekosen med svinekjøtt denne helgen. Matprat.no har mange gode oppskrifter.
Her er mine to favoritter.
Chiliwok for 2.
300g svinekjøtt i strimler
2ss olje
1 pose wokgrønnsaker frosne/ferske 250g
100 g sukkererter
5 ss søt chilisaus
Fres kjøttet 2-3 mi på sterk varme.
Fres så grønnskerne, tilsett sukkererter & chilisaus,kok opp.
pr porsjon: kcal 369 g, protein 40 g, fett 16 g, karbohydrater 16g.
Soyamarinert ytrefilet, 4 pors.
ca 800g ytrefilet,skjert i skiver.
1 1/2 dl soyasaus
3ss søt chilisaus
2ss olje
Legg kjøttskivene i soyasaus & chilisaus i 20min.
Stek dem brune på begge sider og la de ettersteke på svak varme i 2-3 min.
Server med melon og ananas vendt i hakket mynte.
Som dressing passer melonyoghurt.
pr porsjon: kcal 376 g, proteiner 47,93 g , fett 10,73 g, karbohydrater 21,73 g.
God helg :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar