søndag 1. januar 2012

Nyttårs dessert

Her kommer oppskriften på nyttårs desserten.
Helt utrolig enkel og kjempe kjempe god!




250 kesam
1 vaniljestang
100g hvitsjokolade
1 granateple
1ss melis



Smelt sjokoladen i vannbad.
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene,rør de inn i kesamen.
Bland så inn den smeltede sjokolade,rør godt.
Dander i fine glass,sett i kjøleskapet i ca 2 timer.

(Jeg lagde ganske mye,tror det fint hadde holdt til 4 pers.)

Rett før servering:
Del et granateple i to,skvis ut innholdet i en skål,ha i 1 ss melis og rør godt.
Så legger du det bare oppå moussen før servering.

Smakte himmelsk ;)


Om man ønsker en sundere versjon kan man bruke mager kesam,sukkerfri sjokolade (prix)
og sukrin melis!

Lykke til.





Ingen kommentarer: